Beste vogelverschrikker

Beste vogelverschrikker

In Nederland hebben we nog heel veel vogels die mooi zingen, er fantastisch uitzien, maar waar we ook last van kunnen hebben. Vooral vogels die in grote getale in je sier- of moestuin neerstrijken, zie je liever gaan dan komen. Vogels kunnen een hele tuin verruïneren door alles op te pikken en de tuin om te woelen op zoek naar wormpjes. Met behulp van een goede vogelverschrikker is het mogelijk om de vogels te verjagen die zaden oppikken die jij nou net hebt gezaaid. Houdt de vogels uit de buurt van je tuin door de juiste vogelverschrikker aan te schaffen.

Soorten vogelverschrikkers

Je hebt ze vast wel eens zien staan. Van die aangeklede vogelverschrikkers die er soms grappig uitzien. Vaak staan dit soort vogelverschrikkers in een weiland of een stuk land van een boer, die hier heeft gezaaid. Een simpele vogelverschrikker die bestaat uit een aantal stokken die kruislings wordt neergezet en dan op simpele wijze wordt “aangekleed” met een oude broek of overal. De kop bestaat meestal uit een bol stro met daarop weer een grote hoed. Kauwen en duiven kunnen prima worden verjaagd met zo’n vogelverschrikker. De vogels denken dat er een persoon in het land staat.

Vlieger

Er bestaan vliegers die als vogelverschrikker kunnen worden gebruikt.  Deze gaan heen en weer en bewegen op en neer bij al een klein briesje wind. Zeer geschikt op een groot stuk land.  Maar, dan moet het wel waaien natuurlijk. Bij een boer op het land zal dit prima lukken, maar een wat kleinere tuin heeft niks aan zo’n artikel.

Nepvogels

Wil je geen aangeklede vogelverschrikker maar toch een goed middel om vogels te verjagen dan kun je kiezen voor een nepvogel. Nep roofvogels zijn bijzonder goed om lastige vogeltjes op een afstand te houden. Ze zien er heel realistisch uit maar zijn eigenlijk altijd van plastic. Vogels die het zaad uit je tuin stelen zullen snel op de vlucht gaan voor een nep roofvogel.

De nepuil

Wanneer je last ondervind van duiven of spreeuwen, dan is een nepuil een ideale vogelverschrikker. In de moestuin, op het balkon of in je siertuin zal de nepuil zijn werk prima doen. Of je de uil nu op een object zet of ophangt, de lastige duiven blijven uit de buurt.

In de moestuin

De moestuin zal door verschillende vogels worden bezocht. Ze zijn op zoek naar zaadjes om hun honger te stillen. Een neppe torenvalk biedt in deze uitkomst. Toren- of slechtvalken zorgen er als vogelverschrikker voor dat alle soorten vogels uit de buurt blijven. Even een goede tip! Verplaats regelmatig de vogelverschrikker om gewenning te voorkomen.

De kraai

Duiven kunnen in je tuin veel last bezorgen. Duiven zijn echter erg bang voor kraaien. Maar ook wanneer je kraaien in je moestuin hebt kan een neppekraai er voor zorgen dat deze verdwijnen. Hang de kraai op zijn kop, dan blijven alle zwarte vogels weg uit je tuin.

3x XL Duivenverjager

Wil je op een vreedzame manier worden verlost van de duiven die je terras of balkon vervuilen? De levensechte vogelverschrikker, in de vorm van een kraai, gaat je hier zeker bij helpen. Een weerbestendig product wat kan worden opgehangen of staand worden geplaatst. Wordt geleverd per set van 3 kraaien. Kan dan op verschillende plekken worden opgehangen of neergezet. Diervriendelijk en decoratief.

Vogelafschrik producten

Weitech Sonic Bird Chaser

Werkt op een meegeleverde adapter of op batterijen.

Deze vogel verjager verjaagt verschillende soorten vogels. Geluiden en flitslichten zorgen voor schrikeffecten zodra de vogels in de ruimte komen waar de Weitech Sonic is geïnstalleerd. Vogels worden verjaagt en je hebt weer een schoon terras. Het volume kan hoger of juist lager worden gedraaid en is geschikt voor zowel grote als kleine oppervlakken. Het kan wel zo zijn dat buren last hebben van de flitslichten en de geluiden. Houd dus rekening met de plek waar je dit apparaat ophangt.

Holografisch Vogelverjager 

Het Dayshake Vogel Afschrik Lint van 80 meter verjaagt duiven en reigers. Een spotgoedkope manier van het verjagen van vogels, welke prima werkt. Voor nog geen tien euro alle lastpakken je tuin uit. Het lint houdt vogels op een afstand. Zonlicht wordt weerkaatst op het lint en geven voor vogels een onaangenaam flitseffect. Tevens is er bij, al een licht briesje, een metaalachtig gerinkel te horen. Vogels hebben hier een hekel aan.

Reflecterende spiralen

Bescherm het kostbare fruit in je tuin, door reflecterende spiralen op te hangen. Bij een klein briesje beginnen de spiralen te draaien en zullen de vogels niet of nauwelijks meer je tuin bezoeken. Een vrij goedkoop middel met prima resultaten!

Ballonnen

Ben je op zoek naar effectieve bestrijding van vogels, wat diervriendelijk is en niet het milieu beschadigd? Kies dan voor Vogelverschrikker Pro – Reigerverschrikker Pro – Vogelverjager – Duivenverjager . Een absoluut prima product die in elke tuin te gebruiken is.

Vogels blijven op gepaste afstand. De ballonnen die zijn voorzien van een reflecterende gedeeltes zullen de vogels verblinden en wegjagen. Ze zullen voor langere tijd uit de buurt blijven en niet meer zo snel jou tuin bezoeken. De installatie is super eenvoudig! Het is een kwestie van de ballonnen opblazen en op de plek zetten waar vogels in je tuin verschijnen. Kan ook prima gebruikt worden op een balkon. De ballonnen zijn waterproof en kunnen ingezet worden tegen reigers die het hebben voorzien op je vijver.

Niet alleen inzetbaar tegen reigers maar werken ook tegen vogels als spechten, duiven, eenden en ganzen.

 

 

 

 

 

Plaats een reactie