Beste ultrasone dierenverjager

Beste ultrasone dierenverjager

Een ultrasone dierenverjager zorgt er voor dat je geen overlast meer hebt van katten, muizen of andere beesten. De dierenverjager heeft een sensor die in werking treed zodra er een beweging plaatsvind.

Tijdens het opvangen van de beweging, zend het apparaat een ultrasoon geluid uit waar dieren van schrikken en op de vlucht slaan. Er zijn ook verjagers waar een flitslicht in is gemonteerd. Dat verhoogt natuurlijk de werking van het product. Dieren schrikken en gaan er vandoor. Meestal blijven ze voorlopig weg uit de buurt van het apparaat en dus jou tuin.

Een goede dierenverjager is bestand tegen regen, sneeuw en zonlicht.

Katten verjagen

Planten

Het is echt vervelend wanneer er katten in je tuin zitten en daar ook nog is hun behoeftes doen. Katten kunnen op vele manieren worden geweerd uit je tuin. Gebruik planten waar de kat een hekel aan heeft. Ooievaarsbek, citroentijm, geranium zijn een paar voorbeelden van planten waar een kat niet dol op is.

Heb je zelf een kat en wil je eigenlijk dat deze niet in je hele tuin gebruikt als kattenbak? Zorg dan voor een plek waar je kat graag naar toe gaat. Er zijn planten waar katten helemaal opgewonden van raken. Valeriaan, kattenkruid, graslelie en groene munt vindt een kat aantrekkelijk om bij in de buurt te zijn. Kattengras is heerlijk voor een kat die graag aan planten knabbelt. Het foliumzuur in kattengras helpt de kat tegen haarballen en is een stof welke de kat nodig heeft.

Water

Katten hebben een gruwelijke hekel aan water. Komt er regelmatig een kat buurten, zorg dan dat je een emmer water hebt klaarstaan. Wanneer je de kat met water kunt raken, zie je ze niet meer in je tuin.

Geuren

Katten hebben een hekel aan een groot aantal geuren. Er zijn spray’s, geurzakjes en korrels te koop die een geur afgeven die katten vermijden.

Ultrasoon geluid

Door een product met ultrasoon geluid neer te zetten op de plek waar katten vaak langs wandelen, zullen ze snel verdwijnen. Ultrasoon geluid is een prima  en veilig middel om katten uit de tuin te krijgen.

Muizen

Het verjagen van muizen kan prima met een ultrasone dierenverjager. Echter…je moet er wel rekening mee houden dat een muis op den duur gaat wennen aan het geluid. Het beste is om een product aan te schaffen die ook kan worden ingesteld om lichtflitsen te geven. Een ultrasone verjager voor muizen kan heel goed met bijvoorbeeld muizenvalletjes worden gecombineerd. Dit gaat als volgt;

Een ultrasone dierenverjager geeft in combinatie met een muizenval. hele goede resultaten! Zet een ultrasone dierenverjager in kamers waar géén muizen komen. Dat klinkt gek maar geeft toch goede resultaten. De muizen zullen in dat geval namelijk in de kamers van een woning komen waar geen verjager aanwezig is. Op die manier kun jij je concentreren op deze ruimtes en daar muizenvallen plaatsen. Zet deze langs muren. Muizen lopen meestal dichtbij een muur. Gebruik er niet meer dan drie..

WOTRE kattenverjager

Ongewenste katten in de tuin? De WOTRE kattenverjager werkt perfect om buurtkatten en muizen uit de tuin te verjagen. Op een diervriendelijke manier worden ongewenste dieren uit de tuin verbannen. Dit apparaat is zuinig met energie en gemakkelijk in gebruik.

Geluidsgolven

Natuurlijk willen we dieren geen pijn doen. Kattenverjagers met ultrasoon geluid worden door de mens niet waargenomen maar katten en ongedierte horen het wel. Het wordt door dieren als heel vervelend ervaren. Katten komen niet meer in de buurt van het ultrasone geluid en je tuin is binnen no-time vrij van ongedierte.

Duurzaam product

Dit product werkt op batterijen en heeft nooit nieuwe batterijen nodig. Stroom wordt namelijk opgewekt met zonne-energie. Tevens kan de verjager worden opgeladen met een usb-oplaadkabel. Dus in de wintermaanden met weinig zon, kan dit product ook worden gebruikt. Zuinig in gebruik. Alleen bij beweging wordt energie verbruikt.

Bestand tegen alle weersinvloeden

De WOTRE kan het hele jaar door in de tuin worden gebruikt. Het apparaat is waterdicht en kan tegen regen, vorst en sneeuw. Ook met storm kan dit product gewoon in de tuin blijven staan. Het is een stevig artikel wat tegen een stootje kan. Het hele jaar door geen katten en ander ongedierte in je tuin. Je hebt de mogelijkheid om de verjager in de grond te steken of aan de muur op te hangen.

Multifunctioneel

Niet alleen verjaagt dit product katten maar ook ongewenste vogels (kraaien), muizen en zelfs kleine ratten. Het geluid kan op verschillende frequenties worden ingesteld. Iedere frequentie kan een bepaald diersoort verjagen. Lees in ieder geval voor gebruik de handleiding en stel de frequentie in per diersoort.

Pest-Tech™ | Supersonisch Flash Kattenverjager 

Sonisch en ultrasonisch

Sonische geluiden kunnen mensen ook waarnemen. Ultrasonisch alleen de dieren. Om een maximaal effect te krijgen kunnen beiden worden gebruikt.

Zeer doeltreffend product

Deze Supersonic Flash Repeller is één van de meest effectieve manieren om katten en ongedierte te verjagen. Kan ook worden gebruikt op het balkon of tijdens vakantie. Met deze verjager kunnen ook lichtflitsen worden gedetecteerd. Het ultrasone- en sonische geluid hebben een groot bereik.

Dubbele zender

De wisselende frequenties en de dubbele zender zorgen ervoor dat dieren niet aan dit apparaat zullen wennen.

Duurzaam, milieuvriendelijk en makkelijk in gebruik 

Een ingebouwd zonnepaneeltje zorgt voor steeds weer een opgeladen batterij. Bij donker weer kan de USB-kabel worden gebruikt. De batterij is dan binnen 4 uur weer volledig inzetbaar. Gemakkelijk in gebruik. Kan in de grond worden gestoken, maar ook aan de wand worden gehangen. De nieuwste technologie is gebruikt om nog handiger en effectiever gebruik te maken van dit apparaat.

Honden- en kattenschrik Milize

Dit apparaat verjaagt honden, katten, muizen, marters, vogels en alles wat niet in de tuin hoort qua ongedierte. Gemakkelijk te installeren en geen last meer van ongedierte in de tuin. Waterdicht, zuinig in gebruik en energie wordt opgewekt door middel van zonne-energie. Wanneer de verjager is geïnstalleerd is verder geen onderhoud of aandacht meer nodig.

Dekt een afstand van ruim 7 meter en een boog van 110°. Het grondoppervlak wat kan worden bereikt is 200m². De frequentie van het geluid kan worden ingesteld per diersoort die je wilt weren uit de tuin. Bevat LED-licht zodat je de activatie kunt zien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaats een reactie