Beste elektrische vliegenmepper

Beste elektrische vliegenmepper

Wanneer het warmer wordt komen er steeds meer vliegen te voorschijn. Op zoek naar voedsel zijn het ware plaaggeesten. Het warme weer zet aan tot activiteit. Licht en warmte zijn voor de vlieg de meest geschikte plek om voedsel te zoeken en zich voort te planten. Schuil- en broedplaatsen zullen binnen korte tijd bevolkt zijn met de vlieg.

De vlieg is een lastig insect, die overal op en in zit. Afvalcontainers, de kattenbak en overgebleven etenswaren zijn een waar paradijs voor vliegen. Afval is een bron van voedsel voor deze insecten en zorgt voor een snelle voortplanting. Eitjes worden overal gelegd en binnen no-time heb je een vliegenplaag. In de buitenlucht is dat nog te overzien, maar binnen is het een ramp wanneer er vliegen aanwezig zijn. Een vliegenplaag komt meestal door een gebrek aan hygiëne. Het niet op tijd legen van de afvalbak en deze regelmatig reinigen kan een vliegenplaag voorkomen.

Tips om vliegen te vangen

De anti-vliegenval

Een goedkoop en effectief middel waar je heel wat van dit ongedierte mee kan vangen. Snij een lege frisdrankfles in twee helften. De onderste helft kan voorzien worden van een zoet lokmiddel. Fruit wat verrot is of limonadesiroop zijn prima om vliegen te lokken. Vervolgens schuif je de bovenste helft omgekeerd op de onderste helft. De flesopening hangt nu naar beneden. De vliegen kunnen er nu wel in maar er niet meer uit.

Insectenlamp

UV-licht is aantrekkelijk voor vliegen. Een insectenlamp met UV- verlichting geeft warmte en licht. De vliegen kunnen het niet laten om de lamp te benaderen. Zodra ze de lamp raken krijgen ze een schok en worden hierdoor gedood.

Vliegenvangzak

Een effectief middel om vliegen te vangen is de vliegenvangzak. Door middel van lokstof worden vliegen aangetrokken om naar binnen te gaan in de zak. Er zit onder in de zak water . De vliegen kunnen, wanneer ze eenmaal in de vliegenvangzak zitten, niet meer weg en verdrinken dan uiteindelijk in het water.

De vliegenmepper

Rondvliegende insecten die overal op gaan zitten zullen op je zenuwen gaan werken. Niet alleen vliegen, maar ook muggen zijn met één klap te doden door een vliegenmepper te gebruiken. Een ouderwets maar prima hulpje om je van de vliegenplaag af te helpen. Vroeger had iedereen een vliegenmepper in huis evenals van die plakstrips die men rustig boven de eettafel hing, ook als ze vol zaten met dode vliegen. Brrrr… natuurlijk zijn deze plakstrips nog steeds in de handel, maar uiteraard niet echt hygiënisch. Een vliegenmepper is dan toch een wat frisser product om overlast van vliegen op te lossen.

Nadeel vliegenmepper

De traditionele vliegenmepper heeft best wel een aantal nadelen. Je weet nooit zeker of je de vlieg hebt geraakt en wanneer je een vlieg doodslaat tegen de muur blijft er niet zo’n smakelijke vlek over. Wespen zijn met een gewone vliegenmepper moeilijk te doden. Het is daarom ook veel praktischer om een elektrische vliegenmepper aan te schaffen.

Elektrische vliegenmepper

De elektrische vliegenmepper heeft een aantal voordelen ten opzichte van de gewone mepper. Veel handiger in gebruik doordat de elektrische spanning direct de vlieg dood zodra je deze raakt. Beweeg de mepper in de buurt van het insect en wanneer je deze raakt hoor je een soort geknisper. De vlieg is direct dood.

De vliegenmepper die elektrisch is heeft een knopje wat, wanneer je dit aanzet, direct zorgt voor elektrische spanning. Laat je het knopje los dan is de spanning direct weg. Dit milieuvriendelijke product is totaal niet gevaarlijk voor andere dieren dan vliegen en kinderen. Ongevaarlijk omdat de spanning die erop staat alleen bedoeld is om vliegen te doden.

Het enige wat je moet doen bij een elektrische vliegenmepper is goede batterijen gebruiken.

De HG vliegenmepper

Deze vliegenmepper is prima in staat om muggen, wespen en vliegen te elektrocuteren. De shock zorgt ervoor dat insecten direct het loodje leggen. Geen vieze vlekken meer op ramen en muren.

Vliegenmepper met muggenlamp

De elektrisch oplaadbare vliegenmepper met muggenlamp is een product wat vliegen aantrekt. De vliegenmepper is voorzien van een paarsachtig lichtje waar vliegen en muggen graag op af komen. Door dit lichtje worden automatisch vliegen gevangen. Je hoeft alleen maar je arm uit te strekken en het lichtje doet zijn werk. Deze vliegenmepper werd in 2021 uitgeroepen tot de beste elektrische vliegenmepper van dat jaar.

De HGX vliegenmepper

De HGX vliegenmepper is inclusief batterijen. Snelle en effectieve mepper waarmee je geen platgeslagen insecten tegen je mooie witte wand krijgt. Handig apparaat en zeker ook door de meegeleverde batterijen. Nadat je de batterijen in het batterijen vak hebt geplaatst, is de vliegenmepper klaar voor gebruik. Zwaai in de buurt van de insecten met de mepper, terwijl je de schakelaar in het handvat aanzet. Deze HG elektrische vliegenmepper doet wat er wordt beloofd. HG is een betrouwbaar merk en biedt tevens een grote keus aan schoonmaakmiddelen en huishoudelijke probleemoplossers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaats een reactie